Zdrowie
Zdrowy styl życia
- strona główna portalu

Żyj zdrowo -forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne o zdrowym stylu życia
Obecny czas: Czw Gru 05, 2024 5:26 am

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Problem z libido
PostWysłany: Pon Paź 28, 2024 8:32 am 
Junior Member
Junior Member

Dołączenie: Pią Sie 13, 2021 6:46 am
Mam problemy z libido. Zastanawiam się czy moze mieć to związek z nadciśnieniem na jakie choruję? Staram się lekami regulować ciśnienie, ale wiadomo, ze czasami tak się zdenerwuję, że ciśnienie mi podskoczy. Dodam, że poprzednia praca powodowała we mnie duzy stres, totalnie sobie nie radziłam, zrezygnowałam z niej. Aktualnie również mam tendencje do denerwowania się, ale jest lepiej. Nie muszę codziennie męczyć się jak zwlekam się z łóżka z myślą, że wybieram się do znienawidzonej pracy. Dodam, że od 2 lat mniej wiecej mam zaburzenia libido i z miesiąca na miesiąc jest gorzej. Co robić?

zdrowie

Temat postu: Re: Problem z libido
PostWysłany: Czw Lis 07, 2024 12:12 pm 
New Member
New Member

Dołączenie: Czw Lis 07, 2024 12:03 pm
Po dłuższym braniu tabletek antykoncepcyjnych miałam podobny spadek libido. Jest to jednak wpływ na hormony i nie tylko. Stosowałam różne preparaty, żele nawilżające, różne tabletki ziołowe itp... żeby pomóc i niewiele to dało, przebadałam hormony wszystko w normie. Dopiero pomogło branie przez jakiś czas tabletek ziołowych o nazwie Feminam Libido to takie egzotyczne zioła o których głośno w internecie i rzeczywiście po kilku dniach libido wróciło jak dawniej ale ja brałam inaczej jak napisane na butelce a dokładnie zamiast jednej to 3 tabletki dziennie i już po 2 dniach znaczna poprawa. Polecam zastosować ale z wyłączeniem jednoczesnej antykoncepcji bo mogą one mieć wpływ na skuteczność, tez działają również na kobiece hormony. Tak czy inaczej według mnie - po kilku miesiącach poszukiwań remedium ten Feminam Libido to jest w tym momencie najskuteczniejszy sposób na zwiększenie libido i ochoty na seks u kobiet porównywalny z Viagrą dla mężczyzn ale przy większej dawce niż napisane w etykiecie. Tera gdy już można powiedzieć jest ok biorę sporadycznie żeby poszaleć. Polecam

Temat postu: Re: Problem z libido
PostWysłany: Śro Gru 04, 2024 2:10 pm 
New Member
New Member

Dołączenie: Śro Gru 04, 2024 2:04 pm
Myślałam że to lipa i wzięłam sobie wczoraj 2 tabletki tego feminam libido i wieczorem chciałam tylko się przytulić, ale skończyło się tak, że przesiedzieliśmy całą noc, eksperymentując w sypialni. Zaspałam do pracy, ale warto było.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina