Zdrowie
Zdrowy styl życia
- strona główna portalu

Żyj zdrowo -forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne o zdrowym stylu życia
Obecny czas: Pon Lip 20, 2026 5:21 am

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Odzież rowerowa jaka?
PostWysłany: Czw Cze 22, 2017 12:12 pm 
Member
Member

Dołączenie: Pią Kwi 08, 2016 11:17 am
bibitka napisał(a):
dobra jakościowo odzież jest dostępna w sklepie Domena Sportowa wiem bo kupowałam tam już kilka razy mnóstwo rzeczy i w porównaniu do supermarketów naprawdę długo wytrzymują. Zdecydowanie wolę dołożyć te kilka złotych i mieć coś dobrego niż byle jakiego

Popieram, też ze sklepu Domenasportowa.pl zawsze kupuję odzież :) te koszulki, spodenki itd niby na rower czy do biegania kupowane w sieciówkach typu lidl, decathlon są kiepskie jakościowo, dlatego lepiej kupić a takich sklepów sportowych jak np Domena Sportowa.

zdrowie

PostWysłany: Wto Lip 25, 2017 12:12 pm 
Junior Member
Junior Member

Dołączenie: Wto Lip 04, 2017 12:03 pm
wiecie że dobra koszulka może zmniejszyć odczucie zmęczenia w trakcie treningu? szczególnie dobrze działa na osby które nie wierzą w swoje siły :)

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2017 5:49 am 
Member
Member

Dołączenie: Pon Lip 31, 2017 9:29 am
Z doświadczenia wiem, że na dobrej i przede wszystkim wygodnej odzieży rowerowej nie warto oszczędzać bo w końcu powinna ona posłużyć nam przez długi okres czasu,prawda? Nie sztuką jest kupić coś taniego o byle jakiej jakości .

PostWysłany: Pią Cze 22, 2018 11:38 am 
New Member
New Member

Dołączenie: Pią Cze 22, 2018 11:30 am
Jak dla mnie dobra odzież sportowa to podstawa na treningu. Nie wyobrażam sobie biegać czy jeździć na rowerze w czyms niewygodnym. Dlatego mam odpowiedni zestaw sportowy z cunazone. Wszystko idealnie dobrane.

PostWysłany: Pią Cze 22, 2018 9:52 pm 
Junior Member
Junior Member

Dołączenie: Czw Lut 22, 2018 9:51 am
Ja odzież sportową kupuje na *** bo mam kilka ulubionych marek w jednym miejscu i za każdym razem byłam zadowolona z zakupu :)

PostWysłany: Pon Lip 23, 2018 4:02 pm 
Member
Member

Dołączenie: Śro Mar 15, 2017 7:37 am
Dobrą odzież idealnie na rower można znaleźć w każdym sklepie sportowym, nawet w tych stacjonarnych i popularnych. Warto przede wszystkim zadbać o odpowiednie dopasowanie kolorystyczne i wymiarowe.

PostWysłany: Nie Wrz 02, 2018 11:49 am 
New Member
New Member

Dołączenie: Śro Sty 31, 2018 12:49 pm
Tak jak wspominali poprzednicy o sklepie DomenaSportowa.pl to u nich ani z kolorystyka nie ma problemu ani z rozmiarem, a nawet jesli rozmiar bedzie zle dopasowany to mozna dokonac zwrotu. Mam nadzieje, ze ta jesien bedzie dla mnie jeszcze bardziej pracowita niz lato i osiagne swoj cel :)

PostWysłany: Nie Paź 07, 2018 6:32 pm 
Member
Member

Dołączenie: Sob Sty 20, 2018 5:30 pm
Ja generalnie polecam postawić na jak najlepszą oraz jak najwyższą jakość odzieży rowerowej, nawet płacąc nieco więcej ale mamy pewność co do jej jakości przez lata, to istotna kwestia.

PostWysłany: Pią Paź 12, 2018 2:18 pm 
New Member
New Member

Dołączenie: Pią Paź 12, 2018 2:00 pm
Dużo osób tutaj komentuje, że wcale nie potrzeba mieć odieży rowerowej do rekreacyjnego jeżdżenia. Ja się w sumie zgadzam, że nie trzeba od razu kompelotwać całego stroju, ale o tej porze roku jednak warto kupić jakieś fajne legginsy z dry fitem i wiatrówkę. Łatwo się przegrzać, łatwo zaziębić, trudny czas dla rowerzystów :P No i czapka koniecznie! Może być zimno w dłonie czy cokolwiek innego, ale o nakrycie głowy zawsze trzeba zadbać :)

PostWysłany: Śro Lis 14, 2018 7:55 pm 
Junior Member
Junior Member

Dołączenie: Śro Lis 14, 2018 6:39 am
Moim zdaniem odzież kazda , czyli w tym rowerowa powinna być dopasowana do pogody w każdym przypadku.

PostWysłany: Pią Sty 10, 2020 11:01 am 
Junior Member
Junior Member

Dołączenie: Śro Gru 04, 2019 3:29 pm
na święta sprawiłam mojemu facetowi taką polarową bluzę/kurtkę od The North Face i jest bardzo zadowolony, bo właśnie jest lekka i ciepła przez co dobrze sprawdza mu się podczas jazdy rowerem. Z tego co widzę to albo nosi ją samą (jak jakaś intensywniejsza wycieczka) albo zarzuca na wierzch wiatrówkę. mamy trochę ubrań z tej marki i przez lata absolutnie nic się z nimi nie dzieje złego - trwałe i dobrze wykonane. Kurtka The North Face Gordon Lyons jak ktoś potrzebuje konkretny model

PostWysłany: Wto Sty 14, 2020 3:04 pm 
New Member
New Member

Dołączenie: Wto Sty 14, 2020 2:59 pm
Super że zaczęłaś uprawiać sport :) Bardzo fajna na rower jest odzież termoaktywna. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o rowerach to poleca stronę *** , bardzo fajne i ciekawe artykuły :)

PostWysłany: Pon Mar 09, 2020 9:48 pm 
New Member
New Member

Dołączenie: Pon Mar 09, 2020 9:45 pm
w sumie to wazne zeby była wygodna. ja podchodze do tematu sportu tak, że nie przywiązuję jakiejś ogromnej wagi do stroju, bo to strój na trening. Ja w tym trenuję, nie idę w tym na bankiet czy wernisaż, tylko na trening, gdzie idę z zamiarem spocenia się i wyżycia(sztuki walki trenuję, rowerów nie lubię :D)

PostWysłany: Śro Kwi 15, 2020 8:21 am 
New Member
New Member

Dołączenie: Czw Gru 05, 2019 3:13 pm
Tylko marka Brubeck :!: od lat kupuje tylko ciuchy rowerowe tej marki - chodzi o ubrania termoaktywne.
a spodenki z wkładką żelową i koszulke rowerową typowo kolarską marki castelli.
\Ciuchy wypróbowane nie tylko przezemnie ale przez sławy w świecie kolarskim. A ja lubie czuc sie dobrze i komfortowo na rowerze.
polecam zajrzec do tego sklepu bo maja bardzo fajne promocje wlanie na te marki ***

PostWysłany: Pią Maj 15, 2020 12:49 pm 
New Member
New Member

Dołączenie: Czw Kwi 09, 2020 11:48 am
Też sporo jeżdżę na rowerze i dla mnie najlepszym wyborem są po prostu dresy. Ważne żeby były z dobrego materiału który "oddycha". Ostanie kupiłam z tej strony i są świetne ***

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina