witam, chciałabym dobrać odpowiednią pielęgnację do mojej skóry. byłam u dermaatologa, który przepisał mi kremy z biodermy, które spotęgowały mój trądzik na twarzy. nie jest on tragiczny, bowiem jest to wysyp na czole, brodzie i poszczególne pryszcze na policzkach i w okolicach skroni. Mam AZS i rano moja skóra jest sucha, z czasem strasznie przetłuszcza się strefa T. Nie mam pojęcia czego użyć. Zastanawiam się nad zamówieniem poszczególnych kosmetyków na dzień: cerave emulsja, ziaja pianka dla skóry wrażliwej, serum TO kwas hialuronowy, (nie wiem jaki krem byłby dobry pod spf) spf revox, na noc: olejek bioderma do mycia, pianka ziaja, serum TO z kwasem hialuronowym krem bielenda na noc z ceramidami. Teraz mam pytanie, czy te kosmetyki w tej kolejności będą odpowiednie? Czy nie przesadziłabym z kwasem stosując go codziennie rano i wieczorem? moze lepsza jest jakas esencja? Zalezy mi na odbudowaniu mojej bariery hydrolipidowej. Zależy mi na tym, żeby skóra była odpowiednio nawilżona, ale przetłuszczona. Bardzo proszę o pomoc, bo już nie daję rady...