Zdrowa żywność... co to naprawdę znaczy?
Od lat stosuję z pozytywnym skutkiem nieortodoksyjnie wskazówki Dr Petera D'Adamo, zmodyfikowane pod wpływem najnowszych sprawdzonych przez innych badaczy informacji, dostarczanych nam przez Inżyniera Zdrowia Jerzego Ziębę. Wszyscy badacze są zgodni: zdrowe są niemodyfikowane genetycznie produkty pochodzące z organicznych hodowli, czyste środowisko...itp , ale tylko Dr Peter D'Adamo w swych badaniach zwraca uwagę na najważniejszą różnicę między ludźmi, czyli grupę krwi i istnienie lektyn... Aby rozpocząć dyskusję przede wszystkim obejrzyjcie mój filmik (dwie części) z wykładu na SPUO i zauważcie jak mało osób to sprawdziło na sobie... co moim zdaniem warto zrobić... Wszyscy krytykanci, gdziekolwiek są, krzyczą, że brak dowodów, a dowody mogą przecież zdobyć sami... to co mówi Jerzy Zięba też można sprawdzić... prosi nawet o to władze... Ja też myślałam, że sprawdzą, pisałam, aby tym (BTD) sposobem obniżyć koszty leczenia... ale chyba dla tych co rządzą resortem zdrowia, czym większe koszty tym lepiej... czują się ważni...
https://www.youtube.com/watch?v=COOxaTH0Zn0&t=1730s https://www.youtube.com/watch?v=U1Ukw6t-SIA
SPUO (Stowarzyszenie - Powiatowy Uniwersytet Otwarty w Wołominie). Pierwszy wykład po feriach będzie 3 marca br o 14 w Powiatowej Bibliotece Publicznej (dyskutujemy tam często o zdrowiu i nie tylko - aktualizujemy informacje - zawsze gdy zawiedzie umówiony wykładowca)
Pozdrawiam z Wołomina
|